255/50 R19 Dubbdäck

Produktblad 255/50 R19

Dubbdäck

Däckgruppen rekommenderar däck som passar din bil och din körstil, bästa däcken, däcktest, Vinterdäck, dubbdäck, sommardäck, prisvärda däck

I priset ingår “ALLT” hos Däckgruppen:

  • 4 st däck
  • Avmontering från bil
  • Däckmontering på fälg
  • Balansering
  • Montering på bil
  • Återvinningsavgift
  • En säsongsförvaring i vårt Däckhotell!  (Gäller nya kunder)

Priset gäller 4 däck monterat & klart på bilen.


16107 ;-

0dB
Det ”tysta” dubbdäcket är här. Gummiklädda flexibla dubb med en en hård metallkärna. Färdigvulkaniserade av två olika typer ger dubben det starkaste greppet och kortaste bromsträckorna. Nytt unikt bredare mönster optimerar greppet på blöta och slaskiga vägar.
Läs mer...

13004 ;-

0dB
Med ett starkt grepp på is levererar detta däck även utmärkt prestanda på blöta vägar och i töväder. De tar snabbt bort vatten från däckets yta och minskar risken för vattenplaning. Ett dubbdäck för Stockholmare.
Läs mer...

17954 ;-

0dB
Nokian Hakkapeliitta 9. Den finska giganten på vinterdäck har under senaste åren dominerat dubbdäck. Nya Hakka 9 har två olika dubbuppsättningar. Mitt i slitbanan som ger extra drivkraft på raksträckor och på sidorna för bästa grepp i kurvorna.
Läs mer...

9386 ;-

0dB
Dubbdäck för tyngre SUV’ar och Pickup’er. Låg slitagebild gör detta däck till det mest ekonomiska.
Läs mer...

12368 ;-

0dB
Innovativt dubbdäck. Hög säkerhet. Bra grepp på is med hjälp av innovativa dubbar. Gislaveds nyutvecklade dubb Eco Tri-Star ger viktiga fördelar. Den låga vikten gör att fler dubbar kan användas i däcket - och en signifikant ökad greppförmåga på is. Korta bromssträckor på isiga vägar.
Läs mer...
Print Friendly, PDF & Email

*vi reserverar oss mot skrivfel och prisförändringar.