fbpx

225/50 R17 Dubbdäck

Produktblad 225/50 R17

Dubbdäck

Däckgruppen rekommenderar däck som passar din bil och din körstil, bästa däcken, däcktest, Vinterdäck, dubbdäck, sommardäck, prisvärda däck

I priset ingår “ALLT” hos Däckgruppen:

  • 4 st däck
  • Avmontering från bil
  • Däckmontering på fälg
  • Balansering
  • Montering på bil
  • Återvinningsavgift
  • En säsongsförvaring i vårt Däckhotell!  (Gäller nya kunder)

Priset gäller 4 däck monterat & klart på bilen.

Beställ i nätbutiken och betala när du får dem monterade i verkstan.


0 ;-

dB
Det ”tysta” dubbdäcket är här. Gummiklädda flexibla dubb med en en hård metallkärna. Färdigvulkaniserade av två olika typer ger dubben det starkaste greppet och kortaste bromsträckorna. Nytt unikt bredare mönster optimerar greppet på blöta och slaskiga vägar.
Läs mer...

11342 ;-

0dB
Michelins senaste dubbdäck X-Ice North 4 spar verkligen inte på dubbarna. De använder flest dubbar på marknaden just nu för personbilsdäck. Detta medför en kontroll på vinterväglag utöver det vanliga. Allt med fokus på säkerhet för nya X-Ice North 4.
Läs mer...

11797 ;-

0dB
Nokian Hakkapeliitta 9. Den finska giganten på vinterdäck har under senaste åren dominerat dubbdäck. Nya Hakka 9 har två olika dubbuppsättningar. Mitt i slitbanan som ger extra drivkraft på raksträckor och på sidorna för bästa grepp i kurvorna.
Läs mer...

7410 ;-

0dB
Hankook utmanar jättarna och slår sig in på topplistorna med detta. ”Snölameller” vid dubben och starkare styrrespons finns på nya modellen RS².
Läs mer...

0 ;-

dB
Starkt dubbdäck med fokus på våtgrepp, tyst och energisnålt.
Läs mer...

9481 ;-

0dB
Med ett starkt grepp på is levererar detta däck även utmärkt prestanda på blöta vägar och i töväder. De tar snabbt bort vatten från däckets yta och minskar risken för vattenplaning. Ett dubbdäck för Stockholmare.
Läs mer...

10354 ;-

0dB
ICE ZERO 2 är den nya generationens dubbdäck designat för Premium-, Prestige- och SUV segmentet för att säkerställa maximal nivå av säkerhet och prestanda med fokus på akustisk komfort.
Läs mer...
Print Friendly, PDF & Email

*vi reserverar oss mot skrivfel och prisförändringar.